Pieter Heemeryck

Pieter Heemeryck

Discipline Triathlon
Nationaliteit
België
Links

Pieter Heemeryck is een Belgische professionele triatleet en sinds 2016 lid van het DOMO-Scott triatlon team. In 2019 begon hij samen met wereldkampioen duathlon Seppe Odeyn en ultraloper Robrecht Paesen de podcast genaamd De Jogclub. In 2023 behaalde Pieter de Europese titel op het EK 70.3 Ironman triathlon in Tallinn. Hij is daarmee na Bart Aenouts de tweede belg die deze titel weet te behalen.

"Mijn traject in de sportwereld heeft me de echte waarde en het belang van goede voeding en een evenwichtige levensstijl laten zien. De visie van Innerme om met pure, natuurlijke en biologische producten te werken sluit perfect aan bij mijn overtuigingen en draagt bij aan het realiseren van mijn doelen."

Pieter's favoriete Innerme product

De Isotonic Energy Drink omdat hij een heerlijke, natuurlijke en verfrissende smaak heeft. Bovendien zorgt deze isotone drank ervoor dat ik tijdens trainingen en wedstrijden mijn energieniveau kan behouden en snel kan herstellen. De uitgebalanceerde mix van koolhydraten, elektrolyten en vitaminen is perfect om optimaal te presteren en ondersteunt mijn actieve levensstijl.

Ironman 2023 Tallinn

Europees kampioen (70.3)

Ironman 2023 Hamburg

Vice Europees kampioen

Ironman 2018 Zuid Afrika

5e WK 70.3