Waarom innerme?

Onze aanpak

Wetenschappelijk onderbouwd, voorzien door de natuur

De producten van Innerme staan garant voor gezondheid op lange termijn door middel van pure voeding strategieën. Onze unieke recepten zijn ontwikkeld om optimaal te kunnen presteren.

We werken met kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die licht verteerbaar voor het lichaam zijn en streven ernaar om te voldoen aan de specifieke energie, hydratatie en herstelbehoeftes van sporters.

Biologisch

Onze producten zijn biologisch gecertificeerd en 100% natuurlijk.

Volwaardige ingrediënten

Wij geloven in de kracht van pure voeding en houden vast aan volwaardige, minimaal bewerkte of onbewerkte ingrediënten.

Plantaardig

We gebruiken alleen plantaardige ingrediënten.*

*Onze Energy Gel ‘Endurance’ bevat honing.

Glutenvrij

Onze ingrediënten zijn van nature glutenvrij.

Geen geraffineerde suikers

We blijven weg van geraffineerde suikers, bewaarmiddelen en kleurstoffen.

Non GMO

Wees gerust, we blijven weg van GMO ingrediënten!

Productie & oorsprong van ingrediënten

Het is ons engagement om een heel innovatief productassortiment aan te bieden met alleen de beste ingrediënten: 100% natuurlijk, biologisch en plantaardig. Transparantie over de oorsprong van onze ingrediënten is essentieel en wordt vertaald naar onze productlabels.

We willen trouw blijven aan onze roots en zijn sinds kort begonnen met de productie van onze energie- en proteïnerepen in onze eigen fabriek in België. In de toekomst is het onze ambitie om meer dicht bij huis te produceren en we zoeken continu naar manieren om die ambitie waar te maken.

Gemaakt door atleten, goedgekeurd door atleten

Innerme is ontstaan om in te spelen op de behoeften van atleten van alle niveaus in uiteenlopende sporten. Onze producten zijn zorgvuldig ontwikkeld om trainingen, wedstrijden en avonturen van elke aard te ondersteunen. We engageren ons om je van pure energie te voorzien die je helpt je grenzen te verleggen, zonder je algemene gezondheid en je welzijn uit het oog te verliezen.

In nauwe samenwerking met een inspirerende groep atleten zijn wij continu bezig met het doorontwikkelen en vernieuwen van ons assortiment. Hiermee willen we sporters inspireren om hun grenzen te verleggen, een optimale gezondheid te bereiken en zo ook optimaal te kunnen presteren. Of je nu een elite- of amateuratleet bent, we keep you going!

Ons verhaal

Als ambitieuze duursporters weten we uit eigen ervaring hoe essentieel voeding is om optimaal te presteren. Toch vonden we het zelf best lastig om ons lichaam op de juiste manier te voorzien van energie, dus gingen we zelf aan de slag!