Waarom Innerme?

Ons verhaal

Nature keeps us going

Als ambitieuze duursporters weten we uit eigen ervaring hoe essentieel voeding is om optimaal te presteren. Toch vonden we het zelf best lastig om ons lichaam op de juiste manier te voorzien van energie. Geen enkel product op de markt had een oplossing voor de verteringsproblemen waarmee we kampten, labels die klonken als een chemieles of de smaakvermoeidheid die vaak optrad. Dus gingen we zelf aan de slag!


Door te experimenteren met 100% natuurlijke, biologische en plantaardige ingrediënten ontwikkelen we unieke recepten voor pure sportvoeding en supplementen. Het resultaat is een reeks voedzame producten die je kracht en vitaliteit geven - wetenschappelijk onderbouwd en puur natuur. Klaar om je energieniveau en je algemeen welzijn te boosten.

We nodigen je uit om samen met ons de weg in te slaan richting een optimale gezondheid - en bijgevolg ook prestaties. Innerme staat voor een levensstijl waarbij lichaam en geest in harmonie zijn met elkaar en de natuur. Want uiteindelijk is Innerme meer dan enkel voeding. Het is een manier van leven.

Wherever you are in your journey as an athlete, we keep you going.

Pure, biologische energie

Door enkel met de beste biologische en plantaardige ingrediënten te werken, maken we sportvoeding van hoge kwaliteit die ontwikkeld is om optimaal te kunnen presteren. Innerme-producten zijn er voor uiteenlopende avonturen. Onze producten helpen je langer, verder en sneller te gaan door middel van pure energie, wat je ook doet.

Bovendien ondersteunen onze unieke recepten met 100% natuurlijke ingrediënten ook je gezondheid op lange termijn én ze geven je de kracht en vitaliteit om gebalanceerd te leven.

Hoe het begon

In 2004 besloot voormalig cafébaas en Innerme-oprichter Dirk Baelus zijn leven op zijn kop te zetten. Hij stopte met roken en drinken om een toptriatleet te worden. Tijdens zijn ontwikkeling als atleet ontdekte hij al snel het belang van voeding om optimaal te kunnen presteren.

Dirk begon zijn eigen sportvoeding te maken met de visie om eenvoudige, eerlijke en pure producten te ontwikkelen die niet alleen zijn prestaties ondersteunen, maar ook zijn algemene gezondheid en welzijn. Door jarenlang te studeren en te experimenteren ontwikkelde de Belgische triatleet zijn eigen succesformule op het gebied van sportvoeding. Het combineren van intensieve trainingsperiodes met plantaardige maaltijden en een evenwichtige levensstijl vormen de kern van zijn methode. Hij ervaart meer energie, meer vitaliteit, beter herstel en minder ziektes of blessures.

In 2012 richtte Dirk het plantaardige en biologische sportvoedingmerk Innerme op om zijn kennis te delen met sporters.

Zeg vaarwel tegen verteringsproblemen en smaakvermoeidheid

Smaakvermoeidheid en gastro-intestinale problemen zijn veelvoorkomende problemen waar veel sporters helaas mee te maken hebben.

Toen Innerme-oprichter Dirk Baelus zijn eigen sportvoeding begon te ontwikkelen, had hij één doel voor ogen: zijn lichaam de juiste energie geven om te presteren, zonder enige ongemakken door het gebruik van pure, krachtige en biologische ingrediënten.

De Innerme repen, gels en drinks geven je niet alleen de energie die je nodig hebt om te presteren, ze dragen ook bij aan je vitaliteit en zorgen voor een sneller herstel zonder darmproblemen of energiecrashes.

Ontwikkeld om je traject als atleet te ondersteunen

Onze producten voorzien je van pure en gezonde energie voor elke fase in je traject als atleet: van een pre-workoutboost tot prestatie-, hydratatie- en recovery producten. Alle producten van Innerme zijn zorgvuldig ontwikkeld en getest in het veld in nauwe samenwerking met ons team van topsporters.

Wat je individuele behoeften ook zijn, we zijn er voor je!

Onze aanpak

Wetenschappelijk onderbouwd, voorzien door de natuur.