Guy loopt de Marathon Des Sables op Innerme

Guy loopt de Marathon Des Sables op Innerme

Enkele weken geleden stond Guy Van den Branden aan de start van de Marathon Des Sables met een rugzak vol Innerme producten die hem dagelijks gaven wat hij nodig had om elke etappe tot een goed einde te brengen. Zijn het relaas van zijn ervaring lees je hier!

"Bij de MDS draait het om kcal vs gewicht. Een rugzak zit vlot aan 10kg en dat is toch wel het maximum. Ik gebruik Innerme al enkele jaren dus vanaf het begin was het duidelijk dat ik deze producten zeker zou meenemen. Na persoonlijk advies van Innerme en de resultaten van de klimaatkamer-test stelde ik het volgende plan samen.

 

Tijdens het lopen vulde ik bij elke controlepost een fles water van 750ml met 40gr Isotonic energy drink (goed voor 145kcal per zakje). Dat kwam neer op meestal 6 flessen per dag. Ik vond de iso energy drink een echte dorstlesser, in de loden hitte, waarvan ik overtuigd ben dat de papaya/zeezout zeker een belangrijke rol speelde voor het bijvullen van mijn mineralen en zouten. Verder at ik per dag tijdens het lopen 1 energy gel en 1 energy bar.

“Wat me vooral opviel was dat ik geen maaglast kreeg, zelfs niet na 6 dagen isotonic energy drink drinken."

Bij aankomst eerst een half uurtje rusten, loopschoenen uit, voetjes omhoog leggen om dan een een Innerme protein bar samen met een Miso soepje te eten, wat me echt opkikkerde! Ik koos de bars boven de proteine mix omdat de bars naast het poeder meer kcal bevatten. Wat me vooral opviel was dat ik geen maaglast kreeg, zelfs niet na 6 dagen isotonic energy drink drinken.

Ik was super tevreden over de Innerme producten! De 40 gr Isotonic Drink zakjes vond ik zeer handig, wat betekende dat ik niets moest afwegen of apart verpakken. Het volume en de verpakking van de andere producten zit ook goed en is compact. Per dag had ik alles bij me in de voor-tas dus ik hoefde onderweg de rugzak niet te openen."

Proficiat Guy met je knappe prestatie!


Guy loopt de Marathon Des Sables op Innerme