Going the distance

Frans Claes blikt terug op 5 jaar samenwerken
Innerme speelde een niet te onderschatten rol in het behalen van mijn resultaten.
Cancia Leirissa (55) zwemt acht uur op Innerme
Een paar jaar geleden kreeg Cancia Leirissa het idee om het IJsselmeer over te zwemmen. Goed voor een afstand van 22km! Om te trainen voor die uitdaging sloot de Rotterdamse zich aan bij een zwemvereniging. Ook sportvoeding kon niet ontbreken....
“Innerme was mijn laatste stap naar een plantaardige levensstijl”
In 2016 gooide Kristof Gregoire zijn leven volledig om. Na een burn-out besloot hij samen met zijn partner naar Gran Canaria te verhuizen, waar hij mountainbikegids werd en zich verder op zijn passie stortte: marathon mountainbiken. Kristof had voor zijn vele ritten nood aan sportvoeding, maar de klassieke producten bezorgden hem verteringsproblemen.
Eric Grim, marathonloper en fietser: “Eindelijk sportvoeding gevonden die ik kan verdragen”
Eric Grim loopt al een vijftiental jaar marathons en is ook een fervent fietser. Hij kampt met verschillende voedselallergieën waardoor het voor Eric niet makkelijk is om de juiste sportvoeding te vinden. Bij Innerme vond Eric een gamma waarop zijn lichaam ja knikte.
Mijn Flandrien Challenge ‘fuelled by Innerme'
59 iconische Vlaamse (kassei) hellingen en kasseistroken gespreid over 3 suggestie routes, dat is de Flandrien Challenge. Dieter ging uitdaging aan om de routes aan elkaar te plakken en de volledige tocht in één etappe en binnen de 72 uur te bedwingen.
Tour des Alpes – Gevecht met de Alpen voor het goede doel
Met Innerme in hun bidon en op hun racefiets doorkruisten Toon, Anton en Ben in twee weken tijd 2.004 km van de Europese Alpen, goed voor meer dan 45.000 hoogtemeters. Ze ondernamen hun tocht om geld in te zamelen voor Rondpunt VZW.
Guy loopt de Marathon Des Sables op Innerme

Enkele weken geleden stond Guy Van den Branden aan de start van de Marathon Des Sables met een rugzak vol Innerme producten die hem dagelijks gaven wat hij nodig had om elke etappe tot een goed einde te brengen. Zijn het relaas van zijn ervaring lees je hier!