Een goede gezondheid en INNER power to YOU in 2024

Een goede gezondheid en INNER power to YOU in 2024

2023 was in de positieve zin een bewogen jaar voor Innerme. Verder professionaliseren was nodig en ik ben trots dat we hierin vele stappen hebben gezet. De marketing en huisstijl werden door ons fantastisch team geoptimaliseerd - het resultaat hiervan zie je oa. op de nieuwe website. Ik ben zeer trots op de nog betere service die we zo kunnen bieden.

Sinds september ben ik geen zaakvoerder meer van Innerme. Door de groei van het bedrijf en de daaraan gekoppelde dagelijkse operationele werking was het niet meer haalbaar om alles rond te krijgen We zetten met Innerme de stap om het team uit te breiden en een nieuwe CEO aan te stellen; Stefaan Vanlerberghe. Stefaan is al vele jaren medeaandeelhouder, overtuigd gebruiker van Innerme en is 200% gemotiveerd om een succesvol parcours af te leggen als zaakvoerder. Zijn verleden als topsporter in combinatie met zijn professionele ervaring in de wereld van de biologische voeding zorgen voor een ideale match!

Ik ben zeer blij met deze stap zodat ik me nog beter kan focussen op andere dingen binnen Innerme zoals het commerciële, de marketing en het productgamma.

2023 was ook een jaar met prachtige resultaten van onze atleten. Het is mooi om te zien hoe zij onze producten gebruiken bij het leveren van topprestaties. Een bewijs dat Innerme echt werkt. Nature keeps you going!

In 2024 gaan we verder in de ingeslagen richting waarbij we zullen blijven professionaliseren, zodat we jullie van de beste kwalitatieve sportvoeding kunnen blijven voorzien. Stay tuned, je mag ook enkele nieuwe producten verwachten!

Een goede gezondheid en inner power to you in 2024.

Dat je al je sportieve doelen mag bereiken!

Dirk Baelus