Over Innerme

Een goede gezondheid en INNER power to YOU in 2024
Innerme oprichter Dirk Baelus blikt terug en vooruit.
Onze energy bars onder de loep genomen!
Sinds de oprichting van Innerme in 2012 zijn ook onze Innerme energy bars op de markt. Wat maakt de reep zo bijzonder? En welke voordelen levert de reep op voor je gezondheid? We namen de reep voor je onder de loep.
Een praktijktest... wat zijn de glucosewaarden in het bloed na het eten van Innerme energy bars?
Hoeveel energie geeft een Innerme Energy Bar nu echt? Wat gebeurt er in je lichaam als je onze energierepen eet? Wat is het effect op je bloedsuikerspiegel? We deden een praktijktest met een glucosemeter om te zien vanaf wanneer een energy bar energie geeft en hoe lang. ​
Waardevolle mineralen en vitamines in de Isotonic energy drink
Keltisch zeezout wordt al eeuwen gewonnen uit kleimoerassen langs de Franse kust in de Bretagne. De Innerme Iso energy drink bevat dit unieke zeezout. Het is rijk aan mineralen en sporenelementen doordat het zeewater wordt opgevangen in bekkens van kleigrond via een ingenieus systeem.
Dirk Baelus: van cafébaas tot topsporter en expert natuurlijke voeding
Dirk Baelus (1979) runt na zijn studies een café en pleegt roofbouw op zijn lichaam. In 2004 verandert een weddenschap zijn leven. Dirk legt zich toe op triatlons en schrapt vlees, zuivel en geraffineerde suiker uit zijn dieet. Dankzij zijn nieuwe voedingspatroon heeft hij als topsporter meer energie, recupereert hij beter en is hij minder snel ziek of geblesseerd. Ontdek zijn verhaal.